2014 - Săptămâna 6

3 februarie
Când ajung în parcarea din spatele blocului e noapte demult. Merg cu grijă să nu alunec. Un pic mai în faţă, un vecin îşi plimbă câinele. Acesta se opreşte şi îşi face nevoile în mijlocul drumului sub privirea drăgăstoasă a stăpânului. După ce termină, pornesc din nou la plimbare. Omul ocoleşte cu grijă locul "marcat" care, evident, va fi bucuria altor fraieri.

4 februarie
Fata, un  pic hipie după haine, zâmbeşte pe sub mustaţă văzând că tipul de lângă ea, la fel de hipiot şi el, citeşte aceeaşi carte ca ea -"Primii ani de publicitate". A citit cineva, până acum, cartea asta? E chiar aşa mişto?

5 februarie
Copaci ornaţi cu vată de zahăr îngheţată strălucind slab în lumina artificială care ne ghidează noaptea paşii prin oraş.

6 februarie
Ziua în care îmi dau seama că viaţa mea nu e atât de interesantă încât să am ceva de povestit day by day. O seara în care sunt ruptă de oboseală şi nu am ajuns încă să dorm. Săptămâna asta am terminat "Timpul ce ni s-a dat" şi am început "Quo Vadis".

7 februarie
O prietenă m-a dus într-un bar cu nume drăguţ. Se numeşte "Have a cigar" şi e pe străzile interbelice din spatele Intercontinentalului. Prietena a renunţat la job şi pleacă pentru vreo 2 luni în ţările calde: Cambodgia, Vietnam, Thailanda... E plină de entuziasm dar şi de temeri. Ce o va aştepta acolo? Ce o va aştepta după, la întoarcerea în ţară?

8 februarie
Mi-am petrecut seara având un date minunat cu... mine însămi. Ce pot să spun? Ne-am simţit minunat împreună. Am fost la shopping, am mâncat bunătăţuri libaneze şi apoi am băut o cafe macchiato la Starbucks. Am fi mers şi la un film dacă nu ne-ar fi apucat lenea şi somnul. 
E fain, din când în când, să îţi permiţi luxul de a face asta dar totul se măsoară în timp. O plăcere e cu atât mai apreciată cu cât e mai rară.

9 februarie
O zi de februarie frumoasă, cu mult soare. Aş mai lenevi un pic. De ce e week-endul atât de scurt? Ar trebui să dureze cel puţin 3 zile...


Bucureşti, ora 16. Se zăreşte deja luna...

0 comments:

Trimiteți un comentariu