2014 - Săptămâna 1

1 ianuarie
O zi leneșă. Zi e mult spus. Am făcut ochi pe la 4 după-amiaza când era, deja, aproape noapte. Dar, până la urmă, toate zilele de 1 ianuarie sunt asemănătoare. Nu am pierdut chiar toate cele 24 de ore. Pe seară, ne-am uitat la un film care, zic eu, merită văzut - "12 ani de sclavie".


2 ianuarie
Am ieșit din casă. Orașul e încă gol, la fel și restaurantele. Brunch-ul cu fetele s-a transformat în lunch. Am fost la City-Grill-ul de pe Covaci. Dacă ieri am văzut un film bun, în seara asta am descoperit un serial istoric interesant - "Vikingii".




3 ianuarie 
M-am trezit devreme. Prea devreme. Sunt singura din casă care trebuie să fie la muncă în dimineața asta. În cameră, cald și bine. Afară, ceață londoneză. V se încolăcește ca o sarma în plapuma care a rămas numai pentru el. Eu îmi iau inima în dinți și ies afară. Metroul nu mai e așa de gol ca săptămâna trecută. Citesc despre Belle Epoque din suplimentul revistei Historia.

4 ianuarie
Sâmbătă. E iarăși ceață. M-am tuns. Am vrut breton. Ideile coafezei despre breton nu corespund cu ale mele. Am mers pe mâna ei, drept urmare, acum privesc lumea chiorâș printr-un maldăr de șuvițe dezordonate care se vrea cool și trendy. Pfff! Ah,da... și am avut o idee. IDEEA, de fapt.

5 ianuarie
Lazy day at home. Am mai scris ceva, am mai spălat ceva. Mă pregătesc de o nouă săptămână. Sis își face bagajele. Mâine se întoarce la Paris. deci ne vom trezi devreme, pe la 4 și un sfert. Ce-mi pot dori mai mult de la viață? Sărbătorile s-au terminat. În hornul dintre scări, vecinii au aruncat claie peste grămadă vreo 3 brazi și câteva coronițe, și ele tot de brad. Români, vă iubesc!

0 comments:

Trimiteți un comentariu