Amintiri din vremurile de mult apuse ale sesiunilor de altă dată

Azi fac un pic de curățenie pe blog, că tot se apropie sfârșitul anului. Mai exact scot de la naftalină postări ascunse în draft, datând de acum muultă vreme, de când subsemnata era încă o studentă zurlie, plină de idei și vise, care frecventa des Piața Romană, pentru a se adăpa de la izvorul de înțelepciune și cunoaștere care este ASE-ul.


7 motive pentru care nu îmi plac nopțile albe

1. Sunt mai chioară ca niciodată.
2. Devin “uni-tasking” la stilul tâmpit în care tre’ să mă concentrez profund să nu dea mașinile peste mine pe stradă sau să mă întorc acasă la mine și nu la vecinul/vecina de mai sus/jos.
3. E de-ajuns un mic “bobârnac” moral și încep să scald lumea în lacrimi.
4. Fumez mult, beau o tonă de cafea și tremur de parcă aș avea Parkinson.
5. În periodele de restriște sentimentală, mă îndrăgostesc iremediabil de primul suflet caritabil de sex masculin care mă ajută să trec strada (vezi punctul 2).
6. Las la o parte orice formă de diplomație sau rămășițele de politețe de la mama de-acasă și spun tare, răspicat, primul lucru care îmi trece prin minte (în nici un caz constatări referitoare la starea vremii).
7. Cand reușesc să nu plâng, dar sunt totuși enervată, urlu la tot ce mișcă.

1 motiv pentru care îmi plac nopțile albe:


Dimineața mi se zice întotdeauna “Vaaaii, se vede că ai dormit bine azi noapte. Arăți foarte odihnită...”

28 Ianuarie 2008



Economiștii ăștia...


Nenea Google povestește că un nene numit John Galbraith a zis chestiile de mai jos. Și fie numai pentru că a trait din 1907 până acum un an, dacă nu pentru că unele sunt chiar haioase, merită citite:
Economics is extremely useful as a form of employment for economists.("care se simte absolvent de ASE?")
Anything that is disagreeable must surely have beneficial economic effects.("ce ziceți de asta?")
If all else fails, immortality can always be assured by spectacular error.("măcar în dude să nu fim mediocri. haideți, știm că se poate mai bine!!!")
In any great organization it is far, far safer to be wrong with the majority than to be right alone.("hmmm?!? later edit as of 2017 - da, da, așa e: urma scapă turma")
The conventional view serves to protect us from the painful job of thinking. ("")
The only function of economic forecasting is to make astrology look respectable.("așa zic și eu de câte ori îmi previzionez cheltuielile lunare ")
We all agree that pessimism is a mark of superior intellect.("da, daaa, daaaaa. 2 mâini și 2 picioare sus")
Wealth, in even the most improbable cases, manages to convey the aspect of intelligence.("cu exceptia monica&irinel&gigi ")

20 februarie 2008



Deh... copacii să ne trăiască că "fluturași" publicitari avem.


În 5 minute, mergând dinspre metrou spre ASE, în Piața Romană, am aflat că "Judgment day" se apropie de la un grup de militanți zelosi, majoritatea străini, care purtau tricouri albe cu afirmația apocaliptică de mai sus imprimată în litere mari, albastre. M-am simtit obligată să mă întreb dacă "Mă iubește Dumnezeu" studiind pliantul A4, plin pe o treime din pagină de citate biblicoase primit de la ei. Angoasele apocaliptice s-au spulberat și am început să meditez la nesfârșitele posibilități deschise de "Magazinul de vise" care ne oferă "alternativele legale ale produselor ilegale", după cum mă informează fluturasul primit de la niște tinere care îi urmau îndeaproape pe cei cu "ziua de apoi". Deja high, am uitat de criza economică și am început să plănuiesc vacanțe exotice în Antalia cu de la 7 până la 14 nopți de cazare în hoteluri exotice "all inclusive", "ultra all inclusive", "de luxe all inclusive" sau chiar "diamond all inclusive" (asta dacă aș avea încredere să stau într-un hotel numit "Cornelia Diamond"). Și dacă tot e sămânță de distracție, aș putea merge și la circ deoarece între 26 mai și 7 iunie este festival. Până atunci aș putea să mă hotărăsc: "Te iubesc! Te iubesc?" la un spectacol oferit de Daya în Lăptărie, neuitand ca, la alegerile europarlamentare de pe 7 iunie, dacă mă simt "frate român" și cred în valorile tradiționale promovate de PNTCD, să-l votez pe domnul Eugen Romulus, Eugen Romulus Moiescu care, fiind stabilit de 18 ani în SUA, știe el mai bine cum șade treaba cu democrația și valorile creștine în România, așadar, se califică să mă reprezinte.


Voi cu care votați?

3 iunie 2009

0 comments:

Trimiteți un comentariu