Articolul 93

sursa
Pe 8 iulie, site-uleţul ăsta a făcut un an. Cum nu mă pricep la torturi, m-am gândit că un top al căutărilor care i-a adus pe hoinarii google-ului pe pagina mea, ar putea fi la fel de suculent şi, de ce nu, amuzant.

1) Pe primul loc figurează, la mare distanţă de alte subiecte, "Dimineaţa pierdută". Nu a mea, ci a Gabrielei Adameşteanu. Cine zice că elevii români nu mai citesc... s-ar putea să aibă dreptate. S-a căutat personajul principal al cărţii, unii s-au extins la toate personajele din dimineţi pierdute (ale cui, oare?), alţii au fost mai specifici: doua figuri de stil din textul dimineaţa pierduta de gabriela adamesteanu. Nu m-am lămurit încă în ce an de liceu sau generală se studiază acest roman. Mă poate ajuta careva?

2) Vasta mea experienţă în ale călătoriilor i-a făcut fericiţi pe cei care voiau să ştie mai multe despre Fontainebleau: castelul Fontainebleau, cum ajung la fontainbleau, harta transport versailles Fontainebleau, fontainebleau informatii, palatul Fontainebleau, micul trianon. Nu vă panicaţi. Găsiţi tot ce vă interesează aici.
Textele despre Paris au răspuns unor întrebări rezonabile: opera garnier pret intrare, apartamentul lui napoleonparis oameni si locuri dar şi unor curiozităţi pe care eu le am şi în ziua de azi cum ar fi parisul fara bani, de exemplu. Ce-i drept, am rămas o dată fără bani, atunci când mi s-a furat portofelul, dar aia nu a fost o vacanţă ieftină. Tot legat de Paris, se pare că am ajutat pe cineva cu joburi vara paris 2014. Hmm...
Italia a stârnit şi ea curiozităţi. S-au căutat şi, sper eu, s-au găsit poze cu ruinele pompeiului dar şi bordel zona Napoli. Hai măi, chiar trebuie să vă duceţi până acolo pentru aşa ceva? Mie, fetele ălea din zona gării nu mi-au părut a merita osteneala unui drum până la Napoli. 

3) Nu întotdeauna ne găsim uşor cuvintele iar când le pierdem le căutăm, din obişnuinţă, pe google: cuvinte cu ''e''grupuri de cuvinte frumoase, cuvinte cu sa, cuvinte cu sa in ceapa cuer (?!?), cuvinte de cu xeiu, cuvinte eseu (grupurile de cuvinte frumoase, desigur), cuvinte speciale legate de servire promtă (nu ştiu cum e la alţii dar, ultima oară când mi s-a întâmplat ca ospătarul să mă ignore minute în şir am dat din mâini şi din picioare până a apărut şeful de sală), cuvinte frumoase in germane (nu ştiu nici frumoase, nici urâte), sa ne batem cu bulguri de zapada cu cuvinte (n-am încercat dar aş vrea să văd ), ceva de ris cu cuvinte (da, avem câteva şi dintr-ăstea).

5) Se pare că, deşi nu plănuiam asta, am excelat la categoria lecţii de viaţă şi răspunsuri la întrebări existenţiale dificile: cum de mulţi se dau figuranţi dar eii sunt figurine (LOL) sau e mai bine să esuezi în condiţii onorabile decât să reuşeşti prin frauda comentaţi. Nu am nimic de comentat, e grav dacă cineva îşi caută argumente pe google pentru această situaţie. 

6) Cu dulapioare 2014 şi figurine modele de zugraveli pt dormitoare am intrat pe piaţa amenajărilor interioare. By the way, dulăpioarele sunt pe an şi sezon, la fel ca pantofii?  

7) Pe ultimul loc dar, în nici un caz cel din urmă, figurează futai cu valia brumă. Recunosc că am fost atât de curioasă în privinţa doamnei/domnişoarei despre a cărei viaţă sexuală trebuie să îl întrebi pe Google ca să afli mai multe, încât am căutat-o şi eu. Am rămas frustrată, la fel ca ilustrul necunoscut frământat de futaiul cu Valia. Fata asta(?!?) e de negăsit.

2 comentarii:

  1. :)))))))))
    are viata interesanta blogul tau. acum am vazut cat a crescut si cum a inflorit in toate directiile. la mai multe ragazuri de scris si pozat deci, ca subiecte se gasesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, are. Un soi de second life, aşa:P. Să vedem. Poate se mai găseşte şi timp:)

      Ștergere